BejelentésMAGYAR FOGYASZTÓK ÉS ÜGYFELEK ORSZÁGOS TÁRSADALMI SZERVEZETE
Az ország a területén élő lakosság által , a nemzet által létezik - Közép-Európában.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Bemutatkozunk - Ügyfél érdekvédelem a jogtudatosság kiszélesítésével

Tisztelt Látogató! Kedves Érdeklődő!


Ön az MFPÉE weboldalára érkezett.


Mottónk: "Magyarországért felelősséggel a fogyasztók és  ügyfelek kiszolgáltatottságának, esélyegyenlőtlenségének csökkentése érdekében Közép-Európában."

 

Egyesületünk folyamatosan részt vesz az ország életében a társadalmi , közéleti folyamatokban.

Feladatunknak tekintjük a per jogszerű elkerülésének, a jogtudatosság erősítésének támogatását, szervezését!

 - "Magyarország a modern haza" belföldi és határon túli érdekvédelem és érdekérvényesítés a patrióta szemléletű, lakosság és civil csoportjai, valamint a települési önkormányzatok vonatkozásában a hazai és Európában zajló jogalkotás és a jogalkalmazás legkülönbözőbb helyzeteiben.

 

Az Egyesület tevékenységét a felsőoktatással megvalósított széleskörű tudományos és szakmai együttműködésen túl,külföldi képzőintézetekkel kapcsolatfelvételt kezdeményezett. (Németország, Románia stb.)

 
Feladatainkat tagjaink társadalmi munkában látják el,az MFPÉE keretében politikai tevékenységet nem folytathatnak az Egyesület közvetlen működése pártoktól teljesen független.


Konkrét patrióta érdekek és az érdekérvényesítés érdekében egyes szakpolitikai témák társadalmi megjelenésében pártokkal, politikai csoportokkal társadalmi szervezetünk szövetséget köthet.(korrupció elleni küzdelem, magyar rabszolgaság megszüntetése, médiahatósági eljárások követése, ÁNTSZ hatósági eljárások követése, betegjogi fogyasztói területek követése stb.)

 

Mind az európai érdekérvényesítés eszközeivel, mind a társadalmi részvétel eszközeivel segíteni kívánjuk a mindenkori kormány jogalkotási munkáját.

 
Tagjai vagyunk a Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbi Szövetségnek a közigazgatási és politikai döntéshozatal intézményi átláthatóságáért részt vállalunk a szövetség munkájában. Ha tájékozódni kívánt kérjük folytassa zavartalanul oldalunkon!

 

Tisztelettel és Üdvözlettel:

MFPÉE Elnöksége részéről Pásztor Klára elnök Péter Tünde alelnök

 

 
Tagrevíziónk után az aktív tagokkal együtt tevékenységünk nemzetközi területen is folytatjuk 2012-ben.

 


 
Üzenetküldés
Kérjük jelezze, ha ügyfélként jogsérelem érte, eljárások közben vált károsulttá! Ügyeleti MFPÉE szám: 06-305-992-842 (10h-18h munkanapokon)

E-mail címed:
Szöveg:

Hírek
A piaci alapú mediáció kötelezővé tételét támogatjuk

Tiszteletet a magyar állampolgároknak! Tiszteletet a vitában álló felek érveinek, gondolatainak! Ebben előrelépés lehet a perek előtti kötelező piaci alapú jogvitarendezés (piaci alapú mediáció) tényleges bevezetése. Elfogadhatatlan helyzet, hogy súlyos, vagyoni jogvitákban a pénzintézet,a gépjármű kereskedő, vagy a társasházi közös képviselő nem adja meg a tiszteletet a jogsérelmet elszenvedett magyar embereknek egy piaci alapú vitarendezés keretei között! Ügyfelek érdeke,gazdasági érdek, társadalom érdeke, igazságszolgáltatás minőség javításának érdeke a piaci alapú mediációra kötelezés bevezetése minden polgári kereset benyújtása előtt elvártan, igazoltan.

Cégek, mikrovállalkozások, mint ügyfelek érdekvédelme

Szakmai partnereinkkel közösen eljárások során jogsérelmet szenvedett kis cégek, vállalkozások számára jogvédelmi irodát üzemeltetünk! Ha nem érti a határozatot, ha ügyfélként jogsérelmet szenvedett keressen fel bennünket! Bejelentkezés: 06-302-164-102 gazdasagi.ugyek@index.hu

Gyakornoki program diplomás közgazdászoknak, jogászoknak!

A gyakornoki program keretében a fiatal diplomások megismerkedhetnek a Magyarország gazdasági felemelkedéséhez nélkülözhetetlen patrióta jogvédelemmel. Számos konkrét és súlyos jogsérelemmel Magyarország intézményeiben!

Társadalmi civil kontroll az ügyfelek érdekében!

Elindult kezdeményezésünkre és szervezésünkben a Magyar Szakértők akció! Folyamatosan, véletlenszerűen és bejelentés nélküli társadalmi ellenőrzést vállalnak az ott feltüntetett megbízható szakértők.

Fiatal ügyvédek szakmai partneri jelentkezése!

A 2013-as évben az a lakosság és vállalkozások körében felbukkanó nagy értékű károsulti ügyek szakmai partnerségére adunk lehetőséget fiatal ügyvédeknek, pályakezdő ügyvédi irodáknak! Jelentkezés:fogyaszto.hu@index.hu

Magyarországról alkotott fogyasztói kép javulása 2013-as cél

A 2013-as évben az adósságcsapda fogyasztóvédelmi értelmezése mellett az országról alkotott képet rontó fogyasztói sérelmek kerülnek az éves témák közül kiemelésre!

Diplomás szakértők, igazságügyi szakértők figyelem!

Társadalmi szervezetünk kiemelt szaktudással rendelkező szakértők, igazságügyi szakértők együttműködésére ad lehetőséget! Aktív együttműködés! Jelentkezzen e-mail címen!

Új szolgáltatás minősítési rendszer az ADR területén

Jelenleg egyeztetések tárgya az ügyfeleket tájékozódásukban segítő új szolgáltatási minősítőrendszer az MFPÉE ötlete alapján.

Alternatív jogvitarendezés európai módon ADR

Az MFPÉE az új Ptk és a kapcsolódó perrendtartás változtatásainál az állampolgári együttműködési kötelezettség ösztönzését tartja fontosnak!

tovább >>


Magáncsőd jogintézményét üdvözli az MFPÉE!

A magáncsőd lehetőséget teremt a széles civil érdekvédelmi összefogásra és a fogyasztói esélyegyenlőtlenség csökkentésére! Magyar fogyasztók és ügyfelek figyeljenek a jogalkotásra - ne bonyolítsák túl a jó jogi kezdeményezést, amelyet az IMF is támogat!

tovább >>


Mediatorok és békéltetés a gazdasági partnerek jogvitáiban

Az MFPÉE általánosan szükségesnek tartja a mediatori tevékenység erősítését Magyarországon, a jogvitakultúra durvasága miatt igen jelentős károk érik a nemzetgazdaságot és a lakosságot, vállalkozásokat. Támogatjuk a gazdasági mediatorok TFKKE módszertan szerinti gyakorlatorientált képzését.

tovább >>


I. Komárom-Komárno Civil Szabadegyetem támogatója az MFPÉE

Egyesületünk tagsága nemzetközivé vált az Európához történt csatlakozás óta. Az RFC Fogyasztóvédelmi Intézet csatlakozott a Közép-Európai Fogyasztóvédelmi Műhely munkájához tevékenységét Budapestre áthelyezve. Ezért is 2011.-ben támogatta szervezésében és vett részt az MFPÉE az I. Komárom-Komárno Civilszabadegyetemen, ahol a légtérszennyezettség elmúlt 20 évben fogyasztói szemmel való ézékelhető változásai volt a téma a Légtér egyesülettel közösen.

tovább >>


Korrupció elleni küzdelem

Az MFPÉE az egész országra kiterjedő tagsággal rendelkező nagy civilszervezetekkel lépett szövetségre a korrupció ellenes küzdelem részeként. Álláspontunk szerint a magyar gazdaság vezető fékező ereje a korrupció mértéke hazánkban.

tovább >>


Felülvizsgálandó az OTÉK!

Több szakmai szövetséggel tárgyal az MFPÉE az OTÉK szabályozásának megváltoztatása érdekében folytatott érdekérvényesítő munkáról. Az építkezések során a rendeltetési egységekhez kapcsolódó gépjármű férőhely előírások életszerűvé tétele a mikrovállalkozások létrehozását , fenntartását segíti. Támogató egyesületek, alapítványok, vállalkozások jelentkezése együttműködésre:06-302-164-102 euregioerdek06@vipmail.hu

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!